Opvliegers 3: New York, New York!

Dé vriendinnencomedy van dit moment! 

VANAF

€ 22,50
  • Nu in Nederland te zien!
  • Boek snel de beste plaatsen

Ja hoor, eindelijk is het zover: Opvliegers 3 is nu te zien! Dat wordt weer een avond heerlijk lachen, swingen en meeleven met de dames en hun avonturen. De setting is dit keer in New York, dus het belooft een bijzondere voorstelling tussen de wolkenkrabbers en yellow cabs te worden.

Schnabbelzangeres en diva Lydia (Antje Monteiro) moet na haar gênante facebook-filmpje waarin ze, dronken, heel loslippig is over het een en ander, weg uit Nederland. Haar reisvriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken, dus vertrekt Lydia alleen. Op Schiphol koopt ze het eerste beschikbare ticket: bestemming New York! In het vliegtuig ontmoet ze Moniek (Sandra Mattie). Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (zelfs nog wel wat meer). Eenmaal in het hotel komen ze twee dames tegen, die er met z’n tweeën even uit zijn tegen: blogger van middelbare leeftijd Joke (Anouk van Nes) en Shirley (Joanne Telesford), een kersverse rijke weduwe en moeder van twee onuitstaanbare stiefkinderen. Samen laten ze zich, tussen de bekende kwalen door, verleiden door de stad die nooit slaapt.

Boek via de Theaterclub al kaarten vanaf €22,50* per stuk! 

*De getoonde ticketprijs is inclusief servicekosten en exclusief transactiekosten (maximaal € 2,90) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,50) per boeking.